Riktlinjer för kursen

Välkommen att delta i Energiexpertkursen för husbolag!

Under kursen kommer du att lära dig grunderna i energiförbrukning och energieffektivitet för husbolag och du kommer att förstå hur byggnadsteknik, som värme och ventilation, fungerar.

Det tar ungefär 15 timmar att slutföra kursen och du kan göra den i din egen takt.

Kursen består av sju kapitel med flera stycken i varje kapitel. För att slutföra kursen måste du först logga in på Kouts hemsida och klicka på ”logga in” uppe till höger på sidan. Man kan läsa och bläddra i kursen utan att registrera sig. För att slutföra kursen måste du gå igenom alla kapitel och stycken och klara slutprovet. Du kan gå igenom kapitlen och styckena i den ordning du vill, men vi rekommenderar ordningsföljden i kursen eftersom helheten blir lättare att gestalta då. När du efter kursen har blivit godkänd får du ditt certifikat antingen elektroniskt eller i utskrivet format.

I det här kapitlet ger vi ett par tips om hur kursen fungerar. Efter detta är det bara att börja.

Du kan nu fortsätta med vägledningen och sedan med själva kursen. Kom ihåg att logga in först. Du kommer framåt genom att klicka på det första kapitlet i Kapitel-förteckningen längst ner. Du kan också välja nästa stycke från innehållsförteckningen till höger på sidan.