Kurssiohjeistus

Tervetuloa suorittamaan Taloyhtiön energiaekspertti -kurssia!

Kurssin aikana opit perusasiat taloyhtiön energiankulutuksesta ja energiatehokkuudesta sekä opit ymmärtämään kuinka talotekniikka, kuten lämmitys ja ilmanvaihto toimivat. Kurssin suorittamiseen menee noin 15 tuntia ja voit tehdä sen omassa aikataulussasi.

Kurssi muodostuu seitsemästä luvusta, joiden alla on useita kappaleita. Kurssin suorittaaksesi sinun on ensin rekisteröidyttävä ja jatkossa kirjauduttava etusivun oikeassa ylälaidassa olevasta Kirjaudu-napista.

Kurssia voi selailla ja lukea myös ilman kirjautumista, mutta vain kirjautuneena voit jatkaa suoraan mihin jäit edellisellä kerralla sekä tehdä tentin. Jotta saat todistuksen kurssilta, sinun täytyy käydä läpi kaikki luvut ja suorittaa lopputentti hyväksytysti. Luvut voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä, suosittelemme kuitenkin kurssissa olevaa järjestystä, jolloin kokonaisuus on todennäköisesti helpompi hahmottaa. Hyväksytyn suorittamisen jälkeen saat todistuksen joko sähköisenä tai tulostettuna.

Tässä luvussa annamme pari vihjettä, kuinka kurssi toimii. Kurssia suorittaessasi muista kirjautua ensin sisälle. Pääset etenemään klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa nuolta. Voit myös valita seuraavan luvun tai kappaleen sivun oikeassa laidassa olevasta sisällysluettelosta.

Kurssiin tai kurssialustaan liittyviä kommentteja voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen energianeuvonta@hsy.fi.