Kurssin esittely ja ohjeet

Tervetuloa Auringosta sähköä taloyhtiöön -kurssille!

Kurssi muodostuu seitsemästä luvusta, joiden alla on useita kappaleita. Kurssin suorittaaksesi sinun on ensin kirjauduttava etusivun oikeassa ylälaidassa olevasta Omat kurssit -napista. Kurssia voi selailla ja lukea ilman kirjautumista, mutta vain kirjautuneena voit jatkaa suoraan mihin jäit edellisellä kerralla. Kurssin suorittaaksesi sinun täytyy käydä läpi kaikki kappaleet ja luvut sekä suorittaa tehtävät hyväksytysti. Kappaleet ja luvut voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä, suosittelemme kuitenkin kurssissa olevaa järjestystä, jolloin kokonaisuus on helpompi hahmottaa.

Tässä luvussa kerromme, kuinka kurssi toimii. Ohjeiden jälkeen voit jatkaa itse asiaan. Muistathan kirjautua ensin sisälle järjestelmään. Pääset etenemään klikkaamalla alalaitaan tulevan Kappaleet -luettelon ensimmäistä kappaletta. Voit myös valita seuraavan kappaleen sivun oikeassa laidassa olevasta sisällysluettelosta.

Kurssiin tai kurssialustaan liittyviä kommentteja sekä kysymyksiä voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen energianeuvonta@hsy.fi.